Toimitusehdot

Yleistä

Päivämiehen joulutervehdys on perheen, yksittäisen henkilön tai yrityksen jättämä lämmin jouluntoivotus Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys ry:n julkaiseman Päivämies-lehden mukana toimitettavaan Joulutervehdykset-liitteeseen. Joulutervehdyksien avulla on perinteisesti toivotettu hyvää joulua ystäville, sukulaisille, ja muille Päivämies-lehden lukijoille.

Tästä joulutervehdysten keräämiseen tarkoitetusta verkkokaupasta asiakas voi ostaa Joulutervehdysliitteessä julkaistavan tervehdyksen omalla tai yrityksensä nimellä sekä yrityksen logolla tai muulla grafiikalla.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Tervehdyksen peruutus

Ilmoittajalla on oikeus peruuttaa etämyynnissä tekemänsä tilaus kuluttajansuojalain perusteella ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme joulutervehdykset(at)srk.fi 14 päivän kuluessa tilauksen tekemisestä. Joulutervehdyksen peruuttamistapauksessa perimme puolet ilmoituksen hinnasta (aiheutuneiden töiden vuoksi, maksimissaan 40 euroa).

Peruutuksen ja mahdollisen maksun palautuksesta sopimisen voi tehdä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun joulutervehdykset(at)srk.fi. Palautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle. Palautuksesta ei aiheudu tervehdyksen tilaajalle kustannuksia.

Reklamaatiot ja vastuu virheistä

Lehden vastuu ilmoituksen poisjäännistä tai julkaisemisessa sattuneesta virheestä on enimmillään ilmoituksesta maksettu hinta. Huomautus virheellisestä ilmoituksesta on tehtävä lehden asiakaspalveluun seitsemän vuorokauden kuluessa ilmoituksen julkaisemisesta tai tarkoitetusta julkaisupäivästä lukien. Mikäli ilmoitus jää pois lehdestä mahdollisten teknisten ongelmien takia, ilmoitus julkaistaan seuraavassa mahdollisessa julkaisussa.

Päivämies ei vastaa ilmoituksen asuun tulleesta virheestä, joka johtuu lehdelle toimitetusta puutteellisesta tai virheellisestä aineistosta tai virheestä. 

Reklamaatio- ja virhetilanteissa tulee ilmoittajan olla yhteydessä asiakaspalveluun joulutervehdykset(at)srk.fi.